80’s Inc. lørdag aften

80' Inc.
Oplev 80’s Inc. lørdag aften i det store telt!

80’s Inc. opstod til “Musik og Teater dag” i Randers, 1999. På en ledig scene fandt fire drenge sammen og jammede nogle 80’er hits. Det førte til deres første job og de har nu spillet i nabolaget af 100 jobs.

80’s Inc. byder alt i alt på en massiv musikalsk festoplevelse der ikke kun kalder på 80’ernes fantastiske hits men også kalder alle gæster på dansegulvet. Et sceneshow hvor bandet aktivt deltager i publikums fest og derfor er med til at holde energien oppe hele natten. Dette er en af grundene til at bandet er blevet brugt til så mange private fester og at de nu har lyst til at komme ud og dele festen med endnu flere mennesker, på endnu flere spillesteder, landet over.

Repertoiret inkluderer bl.a. de følgende numre:
The Look – Hallo Hallo – Kids in America – Gir´ du et knus – I wanna make love to you – Kizz – Take on me Det er mig der står herude og banker på – S.O.S. Kom tilbage til mig – Died in your arms tonight Video video – Beat it – Hip to be square – Jonathan Joyride – Video killed the radiostar – Den jeg elsker Time of my life – Purple rain– etc.

http://www.80sinc.dkDer er lukket for kommentarer.