Om SU-events

Om SU-events

Det hele startede… en vild idé blev født
Ideen var at lave noget som ikke var set før. Vi ville have nytænkning i forbindelse med arrangementer og prøve at samarbejde på tværs af foreningerne, så vi pludselig var mange flere hænder til at bære projektet.

Vi ligger et fantastisk sted – i skøn natur og her er utroligt højt til loftet. De to små landsbyer rummer flere foreninger, som er vant til at lave hvert sit arrangement.

Planlægningen gik i gang og det første arrangement Nak og Æd i Sødring fandt sted lørdag d. 3. september 2011. Det blev en stor succes med et lille overskud, som brugtes til en del af startkapitalen til det efterfølgende års Dyk og Pløk i 2012.

Evalueringen fra arrangementet i 2011 og tilbagemeldinger fra de to hovedpersoner (Jørgen og Nikolaj) samt deltagere på pladsen, var så positive at det gav anledning til fortsat samarbejde og denne gang med endnu en forening og større og vildere planer.

Siden har SU-events arrangeret septembermarked i 2013 med bl.a. Country Sisters, i 2014 Randers Fjord Festival med Peter A.G og Dodo & the Dodos, og 2015 igen Randers Fjord Festival med bl.a. Sømændene, Thomas Eje og Tom Donovan.

Hver forening har udpeget 2 repræsentanter der er samlet i den fælles arbejdsgruppe, som skal være tovholder på arrangementerne og talerør for foreningerne.

Målet er at gøre noget for lokalsamfundet, skabe liv og øge turismen. Vi vil bruge det. vi har i området, nemlig den skønne natur, og de råvarer, der er her. Vi vil huskes for de skæve og anderledes arrangementer der kan trække folk til og lave en god fest.

Sammen kan vi – sammen er vi stærke, og samen gør vi en forskel.

SU-events består af repræsentanter for hver af flg. foreninger:

  • Sødring Udbyhøj Borgerforening
  • Sødring Forsamlingshus
  • Foreningen Udbyhøj Havn

Sødring Udbyhøj Jagtforening udtrådte i 2013 efter septembermarked, og Ommersyssel Jagtforening var med i 2014.

SU-events:

  • vil skabe arrangementer der giver mennesker oplevelser
  • ønsker at sætte området på kortet og udbrede kendskabet til vores mange tilbud
  • vil gøre området attraktivt og øge turismen
  • vil skabe sammenhold og samarbejde i lokalsamfundet
  • har fokus på frivillighed, samarbejde og fællesskab